WOONbeton | robuust | industrieel

WOONBETON

Een prachtige structuur, stoer en robuust zoals WOONbeton hoort te zijn

Dit type vloer is eigenlijk niet meer weg te denken uit het interieur van nu. Velen zullen bij dit vloersysteem meteen aan een industrieel interieur denken, maar het veelzijdige materiaal is toe te passen in diverse andere woonstijlen. De mogelijkheden zijn eindeloos. U zult het zelf ervaren!

WOONbeton is een hoogwaardig, waterdicht cementproduct. Dit product wordt niet gemengd met water, maar met een speciale hars waardoor het product sterk en flexibel wordt. De afwerking gebeurt door middel van een speciale sealer met daarover een 2 componenten PU-laag.

Naadloos

Omdat ook deze vloer naadloos wordt aangebracht ontstaat een vloer die een ruimtelijk gevoel geeft. Mede door dit naadloze systeem is de vloer erg hygiënisch en praktisch in het dagelijks gebruik.

Hygiënisch

Bacteriën en schimmels kunnen moeilijk hechten op het oppervlakte van WOONbeton, doordat het een alkalische vloerafwerking is.
Dat houdt in dat het van zichzelf al schimmelwerend is en bacteriën zullen zich hier niet thuis voelen. Buiten dit wordt er nog een extra coating aangebracht.

Toepassing

WOONbeton wordt veel toegepast in showrooms, kantoren, instellingen, openbare ruimtes, winkels maar vooral veel in woningen.
Bent u ook zo enthousiast geworden over deze prachtige vloer? Neem dan gerust, geheel vrijblijvend, contact met ons op. Wij adviseren u graag uitgebreid over alle mogelijkheden om een prachtige vloer te creëren, die volledig past binnen uw smaak en wensen.

Offerte aanvraag

Ontvang zo spoedig mogelijk een scherpe offerte

Pin It on Pinterest

Share This