Vloerverwarming en Gietvloeren

Vloerverwarming

Een gietvloer met of zonder vloerverwarming?

Steeds meer is vloerverwarming dé warmtebron binnen de woning. Vanwege de lage warmteweerstand en de beperkte dikte (1 tot 6 mm) van gietvloeren maakt dat de warmtegeleiding makkelijk door de gietvloer doorgegeven wordt.
Ook wanneer u geen vloerverwarming heeft, voelt een gietvloer van B-Art Works Gietvloeren altijd aangenaam en zeer comfortabel aan. De elasticiteit van een gietvloer zorgt voor een perfecte verdeling van warmte waardoor de gietvloer zich gemakkelijk aanpast aan de omgeving.

Met name op de bovenverdieping en slaapkamers, waar veelal geen vloerverwarming aanwezig is, voelt een polyurethaan gietvloer, in tegenstelling tot bijvoorbeeld een tegelvloer of laminaatvloer, altijd heerlijk comfortabel aan.

Bespaar energiekosten!

Doordat de gietvloeren slechts 1 tot 6 mm dik zijn, is de warmte veel sneller aan de oppervlakte. De verwarming onder de vloer wordt gelijkmatig verspreid waardoor het complete oppervlak wordt benut en de ruimte sneller is opgewarmd. Tevens houden de gietvloeren de warmte vast waardoor u de verwarming een uurtje voor het slapen gaan, rustig naar beneden kunt draaien zodat u u toch in een behaaglijke woonkamer nog even kunt genieten van elkaars gezelschap of van die leuke film.

De radiatoren kunnen eindelijk weg

Een ander bijkomend voordeel is dat u eindelijk die lelijke radiatoren weg kunt doen. Daar kunt u dan eindelijk die plant neerzetten of juist lekker ruimte creëren. Dus ook esthetisch gezien biedt een vloerverwarming vele voordelen.

Wij kunnen deze combinatie voor u uitvoeren zonder dat u daarvoor eerst op zoek hoeft te gaan naar een andere partij. Wij voeren het uit en laten de werkzaamheden uiteraard perfect op elkaar aansluiten.
Voor meer informatie kunt u ons altijd bellen op 0412-405322 of vraag gerust een vrijblijvende offerte aan.

Offerte aanvraag

U ontvangt zo spoedig mogelijk een scherpe offerte

Pin It on Pinterest

Share This