Duo Art Gietvloer | Polyurethaan | Betonlook

Polyurethaan gietvloer

Gietvloer in 2 kleuren gegoten

Zeer hoogwaardige polyurethaan gietvloer in 2 kleuren gegoten (Duo Art) waardoor deze vloer ook nog wel eens betonlook wordt genoemd.
Door het mixen van 2 kleuren ontstaat op de vloer een speels en vlammend effect. Deze UV bestendige gietvloer wordt afgewerkt met een UV bestendige laklaag (dus: door en door UV bestendig).
Een polyurethaan betonlook vloer is trendy, modern en stijlvol. Dit vloertype heeft de industriële uitstraling van echt woonbeton, maar dan met de vele voordelen van een polyurethaan gietvloer.
De vloer voelt heerlijk comfortabel aan, met name wanneer u op blote voeten loopt. De vloer zal, zelfs zonder vloerverwarming, nooit helemaal koud aanvoelen omdat de PU vloer altijd de omgevingstemperatuur zal aannemen.

De drukte van de structuur in deze prachtige betonlookvloer bepaalt u zelf.

TOEPASSING

De gietvloer wordt veel toegepast in showrooms, kantoren, instellingen, openbare ruimtes, winkels maar vooral veel in woningen vanwege het comfortabele en warme karakter en vanwege de geluiddempende factoren. Daarnaast is de gietvloer zeer eenvoudig te reinigen.

Gietvloeren zijn verkrijgbaar in nagenoeg alle RAL en NCS kleuren
POLYURETHAAN DUO ART GIETVLOER | UTRECHT | HILVERSUM

Onbeperkte kleurkeuze

De kleurkeuze van Duo Art gietvloeren is vrijwel onbeperkt. Polyurethaan gietvloeren Duo Art zijn te verkrijgen in nagenoeg alle NCS kleuren en RAL kleuren.

Offerte aanvraag

Ontvang zo spoedig mogelijk een scherpe offerte.

Pin It on Pinterest

Share This