OVER ONS

Uw specialist in gietvloeren

Wij leveren maatwerk gietvloeren van de hoogste kwaliteit. In ons assortiment vindt u de meest uiteenlopende vloeren zoals polyurethaan gietvloeren, cementgebonden gietvloeren, coatingvloeren en nog veel meer. Wij leveren niet alleen kwaliteit in de afwerking van de vloeren maar ook kwaliteit in de aftersales.

Persoonlijk met een eerlijk advies

Wij zijn een flexibel bedrijf met meer dan 25 jaar ervaring waar een persoonlijke aanpak gewaarborgd is. Wij hebben oog voor detail, daarom kiezen juist veel particulieren voor B-Art Works Gietvloeren. Want waar het ons om gaat: een vloer creëren die past bij u. Uw eigen smaak is het uitgangspunt voor onze vloersystemen. Bent u geïnteresseerd in een mooie, strakke gietvloer die uw huis, bedrijf of kantoor een persoonlijke uitstraling geeft, neem dan zeker eens contact met ons op. Wij informeren u graag over de vele mogelijkheden.

U kunt ons volgen op INSTAGRAM, Facebook, Twitter en Google +. Blijf op de hoogte van het laatste nieuws, schoonmaaktips, nieuwe inspirerende foto’s en lees wat klanten over ons zeggen.

Pin It on Pinterest

Share This