NIEUWS

Blijf op de hoogte! Bekijk ons laatste nieuws

Wij zijn op zoek naar een gietvloer applicateur

Functieomschrijving gietvloerapplicateur

Je bent bezig met de voorbereiding, het gieten, het lakken en coaten van vloeren.
Wij richten ons voornamelijk op de particuliere sector maar onze projecten zijn divers. Je bent gedreven om je werk goed af te leveren, Dit kan betekenen dat je werkdag wel eens uitloopt of dat het werk mogelijk in het weekend afgemaakt moet worden. Dit vraagt enige flexibiliteit qua werktijden; ook voor jou telt de tevredenheid van onze klanten.

In je werk ben je uiterst nauwkeurig en zorgvuldig want B·Art Gietvloerboutique levert een hoge kwaliteit. Heb je ervaring én affiniteit met vloerafwerking dan zien wij dat als een pré; aanpakken en leergierigheid zijn daarnaast eigenschappen die wij zeer waarderen. Je bent in het bezit van Rijbewijs B.

Werk je bij B·Art Gietvloerboutique dan werk je in een klein, jong en gedreven team waar jij je bijdrage gaat leveren aan de verdere groei en uitbreiding van het bedrijf.
Een klein team vraagt dat je verantwoordelijkheid neemt voor de projecten die jij, vaak samen met een collega, op gaat leveren. Bij B·Art Gietvloerboutique werken we samen én voor elkaar.

Ben je collegiaal, gezellig in de omgang, integer, flexibel maar bovenal een pietje precies en wekt bovenstaande functieomschrijving je interesse, stuur dan een e-mail met motivatie en cv naar: info@b-artgietvloerboutique.nl, t.a.v. Inge van Dommelen

BTW verhoging van 6% naar 9%

BTW tarief van 6% naar 9%?

BTW tarief van 6% naar 9%

De regering heeft het voornemen om het laag btw-tarief op 1 januari 2019 te verhogen van 6% naar 9%.

Onze brancheorganisatie NOA heeft zich daar tegen verzet en het is ook nog niet duidelijk of het voornemen officieel wordt doorgevoerd.
Om te voorkomen dat u straks een hogere btw moet betalen, adviseren we u voor 1 januari aanstaande nog gebruik te maken van deze 6% regeling.
Na 1 januari zijn wij (mogelijk) genoodzaakt het hogere BTW tarief te hanteren.
Dit geldt op onze polyurethaan gietvloeren bij bestaande woningen (particulier bewoond), ouder dan 2 jaar.

Indien u meer informatie hierover wenst kunt u hiervoor contact opnemen via 0412-405322 | info@b-artworksgietvloeren.nl.

Voor meer informatie: RTL NieuwsRijksoverheid

B-Art Works Gietvloeren lanceert nieuwe webshop

WEBSHOP B-ART WORKS GIETVLOEREN SERVICEPRODUCTEN

Met trots melden wij u dat wij sinds deze week een kleine webshop hebben gelanceerd. Onze nieuwe, gebruiksvriendelijke en moderne webshop is een digitaal platform met serviceproducten op het gebied van (giet)vloeren.

De voordelen van online winkelen bij B-Art Works Gietvloeren
• 24 uur per dag, 7 dagen per week veilig bestellen;
• Ook geschikt voor tablet en smartphone;
• Direct persoonlijke prijzen zichtbaar;
• Alle bestellingen handig op een rij;
• Ons assortiment zullen wij steeds meer uitbreiden;
• Betalen kan via IDEAL, Paypal of via bankoverschrijving

Wilt u graag eens een bezoek aan onze aan onze webshop brengen? klik dan hier 

 

Profiteer nu van 6% BTW in plaats van 21% BTW

6-procent-btw-op-polyurethaanvloeren-en-coatingvloeren

Voor het aanbrengen van flakes-, giet- en coatingvloeren in woningen ouder dan twee jaar mogen wij als gietvloerbedrijf volgens een recente publicatie van de Belastingdienst het BTW-tarief van 6% gebruiken.

Lage BTW-tarief
In de publicatie van de Belastingdienst staat vermeld dat het aanbrengen van flakes, giet- en coatingvloeren worden gezien als schilderen. Daarom is de lage BTW-regeling van toepassing die al langer geldt voor stukadoor- en schilderwerkzaamheden. Dit BTW-tarief is van toepassing op het materiaal en de arbeid.

Woningen
Bij woningen ouder dan 2 jaar mag het BTW-tarief van 6% worden toegepast. De Belastingdienst beschouwt een gebouw als woning als het bestemd is voor permanente bewoning door particulieren. Garages, schuren en uitbouwen op hetzelfde perceel als de woning horen hier ook bij. Als een pand wordt gebruikt als kantoor en woning moet meer dan 50% van het pand worden gebruikt voor bewoning. Appartementen met de trappenhuizen, trappen, galerijen en garages worden ook beschouwd als woning. Dit geldt uitsluitend als de VvE de opdracht verstrekt.

Pin It on Pinterest

Share This